After Midnight

Секс кој мора да го пробате барем еднаш во животот

Секс експертите предложуваат три врсти на секс за кои сметаат дека е потребно да ги пробате, а објаснуваат и зошто.

Секс со играње улоги

Сите ние имаме фантазии, кажуваат експертите. Ако сте во долга врска и се фатите како сонувате за поинакв секс, време е да направите некаква промена. Пробајте го сексот со улоги, тоа ќе ви ја освежи врската, сексуалниот живот и ќе ви ја зголеми самодовербата.

Секс на скапо место

Ова не мора да е секојдневие. Доволно е еднаш да си го дозволите. Уплатете во некој екстремно луксузен хотел. Дајте се време еден на друг. Луксусзната атмосвера ќе го промени вашето секојдневно секси сценарио.

Секс на јавно место

Сексот на јавно место ќе ја зголеми возбудата. Ако немате храброст да го сторите тоа во автомобил, на клупа во парк, покрај патот.. тогаш започнете ја играта додека сте во кино, на некоја забава, а потоа кога ќе стигнете дома, на безбедно ќе бидете наградени со извонреден секс.

Напиши коментар