After Midnight

Секс со бивши… !!!

Подолго време се слушате со бившиот дечко, иако сте раскинале затоа што не идело, меѓу Вас се уште постои сексуална привлечност која може повторно да Ве завлече накај креветот. Статистиките покажуваат дека 20 проценти со жените барем еднаш имале секс со бившиот дечко!!!

Зошто??? Дали е тоа добро или лошо ???…

-Доколку старата љубов не е заборавена кон бившиот може да не повлечат неколку работи…

-Љубомора спрема неговата нова партнерка

-Освета

-Желба, страв од статусот „сама“

-Чувство на вина

-Желба за љубов

-Желба повторно да го придобиете

-Сочуство

-Утеха

Intermezzo со бившиот дечко… може да биде многу интересна работа !!! Нуди многу …

-Возбуда за забранетото овошје

-Возбуда – Како се сеќаваме на него и дали се променил???

-Моќ и потврда – Дали може да ми оддолее ???

-Задоволство без обврска

-Освета – ќе му покажам што пропушта…

-Продолжување на приказната !!!

Последици од сексот со бившиот…

Некои девојки одвојуваат време за бившиот иако сега се во нова врска. Некои го гледаат секот со бившиот како слабост. На трети им е сеедно и нормално повремено да имаат секс со бившиот – па беа толку долго време заедно!!! Четврти се прагматични : Зошто не би имала секс со бившиот кога ни е убаво и двајцата го обожаваме?

Не постои правилно или неправилно однесување со бившите дечковци. За двајцата бивши партнери е важно да знаат што сакаат и што очекуваат. Двајцата треба да се запрашаат што значи сексот со бившиот партнер? Дали е само секс во прашање или го сакаат партнерот назад? Ме спречува ли сексот со бившиот да се одлучам за нова врска???

Двајцата партнери имаат мораат да имаат еднакви очекувања за да се избегне разочарувањето.

Напиши коментар