After Midnight

Секс !!! Жените знаат подобро !!!

Ако мажите знаат да водат љубов како што жените посакуваат – тогаш двата пола ќе имаат подобро секс искуство во креветот и надвор од него!!!

И Вие сега сигурно се прашувате!!! А што тоа сакаат жените???

Мажи бидете внимателни!!!

Почнете со сензуална масажа по целото тело. Резултатите од истражувањата говорат дека жените обожаваат и уживаат во добрата масажа и на тој начин најдобро се „загреваат“ за она што следува.

И на тој начин мажите ќе уживаат во расположението на партнерката а искуството ќе биде подобро од кога и да било.

На што се „палат“ жените?

Истражувањата покажуваат дека на жените најмногу им смета што мажите водат љубов на механички начин – премногу нападно и се концентрираат само на женските гради и гениталии. Со еден збор постојано бараат некој „порно стил“

Иако градите и гениталиите се важен дел од женското тело во предиграта, сепак жените сакаат да се кружи околу нивните „извори на палење“, и што е можно покасно „распалување“. На тој начин жените побрзо се спремни за кулминација и кога конечно ќе дојдете до моментот тие најверојатно самите ќе ја преземат контролата.

На што се жалат мажите?

Припадниците на појакиот пол сметаат дека жените воглавно не се заинтересирани за сексот. Мажите тоа го доживуваат како пораз затоа што сметаат дека проблемот е во нив, но немаат обичај да разговараат отворено со својата партнерка туку се затвараат во себе.

Примирје помеѓу половите

Мажите би требало да ја послушаат својата партнерка – нејзиното цело тело е ерогена зона.

Машкото сексуално необразование не е нивна грешка. Младите мажи чувствуваат голем притисок да знаат се од сексот но обично нивната неукост потекнува од гледањето на порнографски материјал. Родителите многу ретко ретко разговараат со своите синови околу сексуалните односи, техники, полно преносливи болести, контрацепција…

Клуч за совршен секс

Детално истражување на цело тело!!!

Колку е тоа детално???

Најдетално – е заклучокот на сексолозите.  

Предиграта нека трае и сексот нека биде подолг од 15 минути. Нежните масажи нека бидат обострани се до моментот кога веќе нема да можете да ја издржите Вашата желба!!!

Кога жените ќе го добијат она што го сакаат тие нема да бидат оние незаинтересираните, лежерните и одсутните. Жената сака време да се возбуди, а потоа внимавајте СЕ ЌЕ БИДЕ МНОГУ МНОГУ… ПОИНАКУ.

Момци!!!

Кога станува збор за сексот – жените знаат најдобро што е најдоброто за ВАС.

Заборавете на жената како на порнаграфски материјал – НЕМА ДА СЕ ПОКАЕТЕ!!!!

Напиши коментар