Celebrity

Секси актерките по бикини во кражба!

Бидејќи им требаат пари, овие девојки се одлучиле на еден неверојатен потег – да влезат во ресторан и да го ограбат додека на себе носат само костими за капење.

Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson и Rachel Corrin се четирите актерки кои во новиот филм со наслов „Spring Breakers“ повеќето време ќе се појавуваат во бикини.

Дејството во филмот се одвива на Флорида, каде неколку другарки доаѓаат да уживаат во пролетниот распуст. За брзо време запаѓаат во неволја. Освен што ќе бидат обвинети за кражба, девојките ќе се вмешаат и во трговија со дрога и алкохол, што не е типично за младите актерки кога станува збор за нивните претходни улоги.

Филмот ќе може да се погледне дури следната година, а тука можете да видите како се одвива снимањето на сцените:

Напиши коментар