Free zone

Секси куварки: кулинарски емисии кои вредат да се гледаат

Има и такви кулинарски емисии кои не се посветени само на жените за да поднаучат некој нов рецепт. Во светот постојат толку многу секси куварки кои едноставно вредат да бидат гледани. Затоа ние мажите се посветуваме и на готвењето.

Padma Lakshmi

Ко-домаќинка во емисијата “Top Chef” со Tom Colicchi е една висока, преубава девојка. Со својата сензуалност и харизма многу брзо го засени својот несреќен машки колега. Иако таа не готви, сепак тоа не и сметаше за да стане икона на оваа емисија.

 

Rachel Ray

Таа отсекогаш била кукла од кујната. На нејзините почетоци беше мала и трапава, но денес е исклучително добра готвачка со секси глас и добри облини.

 

Giada de Laurentis

Таа ќе ве плени со италијанскиот шарм. Делува многу отмено а воедно и многу мило. Треба да погледнете некоја емисија со Giada.

http://www.youtube.com/watch?v=Da09hYRngkI&feature=player_embedded

 

Напиши коментар