Celebrity

Секси мама – Севе се врати во одлична форма

Северина го објави видео записот за песната Италијана. Овој видео запис е дело на Дарко Дриновац, а снимањето се извршило на неколку локации во Србија и Хрватска.

Инаку оваа песна Италијана, имаше 17 милиони посети на You Tube, што ја направи најслушана песна на овие простори.

Погледнете го видеото во кое ќе видите само насмеани лица и Севе со познатата кореографија која ја осмисли Ивона Бренелиќ:

Напиши коментар