Free zone

Секси затворенички

Има многу видови на листи за најсекси жени, но за ваква листа сигурно до сега немате слушнато. Се работи за листа на најсекси жени и тоа затворенички. Оваа листа постои уште од 1988 година, но сега некако посебно и се дава на значење. На страниците на Meet-An-Inmate.com ги има сите затворенички поделени по воздраста, каде може да ја изгласате најсекси затвореничката. Сега за сега тоа е Renee Bell, 33 годишна затвореничка.

Овие жени бараат мажи за забава, дружење, а можеби и нешто повеќе. Осовачот на оваа страна истакнал дека иако тоа се затворенички сепак тоа не значи дека тоа се лоши луѓе. Меѓу нив има паметни, талентирани жени кои знаат што сакаат во животот.

Напиши коментар