Celebrity

Serena Williams ќе станува раперка

Се чини дека тенисот не е единствената работа во која Serena Williams е добра. Судејќи по рап песната која кружи на интернет, оваа светски позната тенисерка слободно може да почне да се занимава и со музика.

Според информациите кои кружат по странските медиуми, оваа неименувана песна на Williams е снимена во студиото на „B Major Music Group“ кое се наоѓа на Флорида. Во песната, тенисерката рапува за познатиот бренд „Gucci“, за парите кои ги поседува, за пицата и за сестра си Venus.

Тука преслушајте ја кратката песна од една минутка, која сеуште нема назив:

Напиши коментар