Celebrity

Сергеј Трифуновиќ е прогласен за најдобар филмски психо!

На порталот IMDB е објавена листа на најдбрите психопати, чудаци и негативци, а интересно е тоа што Вукмир, ликот кој го глуми Сергеј Трифуновиќ во контроверзниот “Српски филм” се најде на прво место.

На листата од 88 филмски негативци, мрачниот Вукмир е најстрашен. Тој се најде рамо до рамо со легендарниот Ханибал,  и Норман од “Психо” на Хичког.

Филмските критичари за овој филм изјавиле дека е трагичен, мрачен, вознемирувачки, апсурден и полн со гнев, а воедно и многу интелигентен.

Напиши коментар