After Midnight

Шест секси начини да ги стопите калориите

Слабеењето не мора да биде со напорно вежбање, строги диети и одрекување од омилената храна. Истражувањата покажаа дека калориите се топат и на овој начин:

Бакнување – 68 калории на час

Соблекување – 8 калории

Секси масажа – 80 калории на час

Секс – 140 калории за половина час

Орален секс – 100 калории за половина час

Секси танц – 100 калории за половина час

По ова значи дека вие може да си го дозволоите вашето омилено јадење, само дозволете си малку повеќе време и интимност со партнерот.

Напиши коментар