Free zone

Што да направите ако жената премногу зборува

Како што поголемиот дел од мажите не може да престанат да гледаат фудбал, така поголемиот дел од жените не може де престанат да зборуваат, велат стручњаците за врски.

Жените може непрекинато да зборуваат за модата, за готвењето, за проблемите со пријателките, за работата… Сето тоа може многу да ги изнервира мажите и да и префрлат на жената дека многу зборува, но таквите жените не се повредуваат од ваквата реакција

Паметните мажи знаат како да изреагираат. Тие или само климаат со главата правејќи се дека слушаат. Во оваа алтернатива не мора воопшто да слушате, опуштете се и мислете на вашите планови.

Може да одговарате периодично со да или не. Оваа алтернатива бара повремено уклучување во разговорот. Колку да кажете ако нешто не ви одговара и не се сложувате со тоа.

Третата алтернатива е да одите во тоалет. Жената не може да викаже да не одите во тоалет и да не ги извршите потребите. А за тоа време вие спремете се за втората тура монолог.

Напиши коментар