After Midnight

Што да направите за да се чувствува секси?

Следниве потези умаеат да го убедат и најголемиот песимист на светот , дека тој е единствениот кој го посакувате…. Меѓудругото, ќе ве направат поблисли, повеќе од било кога!!!

Иницирајте акција

Нипто не може да го убеди повеќе од самата ваша иницијатива. Тој ова го тумачи како знак дека ви се допаѓа исто толку колку и вие нему и дека го посакувате, што е најголем поттик за машкото его.

Не бидете шкрти во пофалбите

Да, поделете му комплимент за некоја негова постапка или особина, но направете го тоа на необврзувачки и на природен начин. Мажите не реагираат добро на лажното ласкање! Пофалбите можат да бидат врзани за било што: неговите бицепси, начинот на кој се однесува со своите пријатели , тоа што несебично го дели даљинското со вас… Направете да поцрвени од гордост…!!!

Помачете се малку околу него

Усмерете ја целата наклонетост и внимание на него. Многу често, нашиот шарм или “тајните моќи”, ги трошиме за на работа, толку се истоштуваме, што за партнерот останува сосема малку. Затоа сите , од време на време, не се колебајте да му покажете дека се трудите околу него – тој ќе умее тоа да го цени и да возврати…

Нека полуди по вас

Испратете го со страстни бакнежи

Ништо нема толку цврсто да ве“позиционира”,во неговите мисли, како што тоа го може страстниотбакнеж на разделување. Не би сакале да ви даваме , некои посебни совети, но еве предлог: Фатете ја неговата глава со двете раце и цврсто припијте се до него. Повлечете го и подарете му страстен бакнеж. Во моментот кога ќе почувствувате дека решил да остане дома наместо да оди на работа, повлечете се и само “наградете го “, со еден стисок по задницата.

Овие неколку тактики, сигурно нема да го остават рамнодушен…

 

 

Напиши коментар