After Midnight

Што не смеете да кажете после секс!

Колку и да имате желба да кажете се што ви доаѓа на памет(и срце),после(просечен, задоволителен,феноменален) секс внимавајте на својата уста. Затоа обратете внимание на овие три фрази кои и нај напалениот маж би го натерале да си ги облече панталоните.

Дали  ти се допадна?

Наместо потполно да се препуштат на уживање,жените се склони да го анализираат тоа што штотуку се случило.Очигледно забораваат една работа машките повеќе сакаат акција од приказни. Драган(31): “Постојат милион невербални начини да и покажеш на жената што е покрај тебе дека си уживал во сексот.Затоа кога ќе побара од мене вербално да и го потврдам тоа ми изгледа како или да не била присутна или дека е потполно несигурна во себе”.Затоа останува да сватиме едно нив им е секогаш добро и затоа ние не треба да проверуваме.

Мојот бивши…

Дали навистина немате друга тема за разговор освен таа за вашиот бивши дечко? И така во кревет нема многу место за разговор, посебно не за тоа што ви приредувал вашиот бивши или пак за величење на неговиот лик и дело. И самото спомнување на неговото име вашиот сегашен може да го свати како навреда. Мартин(26):” потполно се согласувам со ова. Секако дека не очекував мојата девојка да е невина но откако таа  во текот на ноќта зборуваше за некој бивши пред очи ми се појави онаа вознемирувачка слика тој и таа заедно во страсна прегратка.Се запрашав меѓу другото и дали сеуште мисли на него. Не знам за другите машки ама јас сакам да сум еден и единствен во нејзиниот живот”.Затоа направете им на машките голема услуга остајте ги да живеат во своите фантазии.

Како не замислуваш нас за 5 години?

И само што сте завршиле со страсен секс од кој сеуште по малку треперите, легнати покрај него и го гледате како задоволно  се смешка, мислите дека е време за ова клучно прашање нели? Големо не, голема грешка. Барање на долгорочна пргноза за вашата врска е исто толку забавно како чупање на влакната на градите со пинцета. Никако не можам да разберам зашто жените започнуваат толку тешки теми во кревет вели Томи(29): ”Тоа што сум целосно релаксиран не значи дека до крај ќе ја отворам својата душа, или пак да почнам да зборувам за прстени, деца, заеднички дом”. Може ли за таа тема покасно? А кога би ги прашале кога е тоа пртпоставувам дека би рекле 2020!

Напиши коментар