Free zone

Што очекуваат жените од мажите?

Без разлика дали сте во брак, во врска или сте соло, ова треба да го знаете ако сакате да освоите или да ја задржите девојката:

Бидете внимателен

Бидете кавалер

Купете и цвеќе и не го кријте кога го носите

Облекувајте се прикладно и грижете се за својот изглед

Површен пристап не е пожелен

Одете полека, но не претерувајте да не делувате незаинтересиран

Покажете со мали знаци дека ви е дојдено до таа врска

Давајте и комплименти

Повремено ќе мора да разговарате со неа за врската

Мора да знаете да го погодите моментот, некои моменти не се повторуваат

Романтиката може да биде многу едноставна

Напиши коментар