After Midnight

Што се допринесуваат сексуалните фантазии?!

Искористете ја магијата на фантзијата за уште бодобро водење љубов….

Сексуалните фантазии ја распламтуваат желбата , што води кон тоа телото навистина да копнее по секс. Според сексолозите, желбата е состојба на психата, така што размислувањето за сексот, пред самиот чин го прави сексот поинтензивен. Колку повеќе телото лачи хормон допамин (кои се создава и при сексуалните желби), тоа подолго телото останува возбудено. Се испостави дека фантазиите можат, жената да ја доведат на работ на најголем оргазам.

Тие можат да…

–         Будат феноменален вовед.

–         Да ве охрабрат да екпериментирате безгранично во креветот.

–         Да ви ја задоволат радозналоста без граници.

–         Да го подобрат вашето заостанато либидо.

–         Да ви ја зголемат самодовербата.

–         Да ви ја зглемат шансата да доживеете оргазам.

–         Да ви помогнат да ги надминете емоционалните проблеми во врската.

 

Од јак, и најголем оргазам ве дели само мслата, и затоа ви откриваме што е нормално, а што не е…

Неговите ВС фантазии…

Постојат фундаментални разлики, помеѓу машките и женските фантазии. Мажите се инспирираат два пати повќе, велат аналитичарите. Додека 81 % од мажите користат фотографии од разуздан секс, со расположена странкиња или повеќе совршени тела, 43% од жените , преферираат емоционален аспект на водење љубов…А мислат на фраер кој го познаваат, т.е својот…

И жените имаат фантазии за разуздан секс и за да бидат врзани, но не значи дека сите би го направиле тоа навистина… Затоа опуштете се, со помош на фантазијата можете да развиете сценарио кое ќе ви помогне да ја избегнете непријатноста и да ја зголемите вашата самодоверба…

 

Напиши коментар