Free zone

Што се крие во ормарот?

Може да помислите на многу работи, но ова сигурно не ви паднало на памет. Некои луѓе навистина знаат да бидат оригинални.

Орман, а кога ќе ја отворите вратата веќе добивате јасна слика за што станува збор. Токму тука е “тронот”. Ова е добра идеа за сите оние кои поминуваат со часови на ваквиот “престол”. А има многу такви, нели? 🙂

Напиши коментар