Free zone

Што се сексуално ги привлекува жените?

На мажите им е тешко да ги разберат жените, па еве можеби оваа информација ќе им помогне да ја разберат женската психологија, колку толку.

Жените ги возбудува:

Седа коса

Според мислељењето на многу жени седата коса изгледа многу секси. Мажите кај кои природно се појавуваат седите влакна им јавува незадоволство, но знаете ли дека сега во моментов главен светски тренд е фарбањето на косата така што мажите сакаат на било кој начин сакаат да постигнат седа коса.

Машка пот

Да се разбереме, не сакаат не бањати мажи, жените сакаат кога мажите при сексот се потат, тогаш мажите им изгледаат многу попривлечно.

Очила

Кога мажите треба да носат очила во тинејџерските денови тоа им претставува проблем и некаков комплекс. Но, жените токму тоа ги пали.

 

Напиши коментар