After Midnight

Што жените треба да знаат за да имаат подобар секс???

Што е неопходно за добар секс? Место, партнер и малку мудрост!!!

1. Тој нема мерач на маани!!!

Вие сте оние кои го истражуваат Вашето тело. Вие гледате дали сте се здебелиле и се почесто си наоѓате мани. Во текот на сексуалниот чин мажите доживуваат коктел на неурохемиски реакции кои едноставно не му дозволуваат да ги согледа Вашите мани. Занемарете ја нервозата во врска со Вашето тело и верувајте ќе имате исто толкава забава како и тој.

2. Секс клишеата се клиеша со причина

Изнајмите хотелска соба, излезете на вечера, направете пенаста купка, купете мирисни свеќи… дај малку да уживате и Вие.

3. Побарајте го она што го сакате

Што е еден кратко непријатен момент додека кажете што е тоа што ве пали? Не се премислувајте каже те си и верувајте ќе уживате… мажите сакаат да знаат што треба да направат!!!

4. Колку повеќе секс толку поголема желба за секс

Едноставно е: слатките скорешни спомени ќе Ве принудат за повторување на забавата. Обратното е исто така вистина: доколку предолго сте без секс тогасх ќе заборавите дека некогаш и Ви се допаѓал.

Напиши коментар