Celebrity

Сите се против диктаторот!

Филмот “Диктатор” на Саша Барон Коен е забранет во уште неколку земји заради контроверзната содржина.

Тоа е навистина лудо, од ден на ден расте бројот на земји кои го забрануваат овој филм. Забранет е во Малезија, Белорусија, Пакистан, Таџикстан, Туркменистан… очигледно е дека светот има нешто против комедијата, изјавил извор близок на екипата од филмот.

Од екипата која работеше на филмот сметаат дека помалку заслужен за тоа е и Саша Барон Коен, кој прави лоша реклама на филмот појавувајќи се облечен како одредени ликови од филмот.

Многу евреи го нападнале, го бркале со камен во рака, по што Коен завршил во тоалетот од некоја продавница.

Напиши коментар