Free zone

Слаби, и помалку слаби… на кого каква му е среќата:)

Ова се неколку смешни компарации, од слаби и помалку слаби луѓе. Ние нема да бидеме со предрасуди, нема да зборуваме ништо за нив, едноставно ќе ви ги покажеме и ќе ве насмееме. Погледнете:

Напиши коментар