Free zone

Сликано од вистински агол :)

Ова се неколку одлични фотографии кои не би биле ништо посебно ако ги немаше случајно уловените моменти. Работите гледани од агол на шегата може да бидат многу интересни. Ова се токму такви фотографии. Погледнете ги:

Напиши коментар