Celebrity

Слушнете ја новата песна на Кети Пери!

Песната е во суштина напишана од страна на Кети Пери, но првично била наменета за Џеси Џејмс.

На задоволство на сите фанови на Кети, деновиве излезе демо верзијата на песната со наслов „Bullet“.

Инаку, за јануари, 2012 година Кети има два закажани концерти во Азија, едниот во Џакарта, а другиот на Филипините.

Тука можете да ја слушнете демо снимката за песната:

Напиши коментар