Free zone

Смешни фаци од Roland Garros

Тешката и напорна борба на теренот резултира со многу напор. Токму тие моменти беа вешто уловени од фотографите. Погледнете какви се фаци се уловени, а верувам дека воопшто не сте ги ни забележале додека сте го прателе мечот. Погледнете ги има сите 🙂

 

Напиши коментар