Free zone

Со бикини во сообраќај – мал ремет на улица

Oваа девојка најде начин како да им го разубави денот на целата машка популација. Облече бикини кои совршено и стојат, го истакна своето деколте, се качи на велосипедот и тргна во акција. Убав поглед за секој минувач… еве како изгледаше тоа:

http://www.youtube.com/watch?v=N6R-cZB3qwg&feature=player_embedded

Напиши коментар