Celebrity

Со Мадона зад сцената

Кралицата на поп музиката, Мадона објави краток документарен филм “Inside The DNA of MDNA”.

Таа на серверот на You Тube објави седумминутно видео од актуелната MDNA туреа, кое потсетува на нејзиниот документарен филм “Truth Or Dare” од 1990 година.

Во мини филмот е дадено акцент на припремите непосредно пред излегување на сцената.

Погледнете:

Напиши коментар