← НАЗАД НА БОЗА

Состанок… од женска и машка перспектива…

Состанок… од женска и машка перспектива…
1024 Читања

Мажи Vs. Жени…

Вечната и единствена тема која никогаш не може да заврши со компромис, дебатата која резултира со различни аргументи, бранење на своите „позиции“, застапништво во поглед на влијателноста на полот и уште многу дискутабилни верзии во поглед на дефинирањето на „подобар “ пол…Всушност, главен индикатор за тоа се различните претстави и реакции од страна на двата пола.

Дека жените и мажите се тотално различни, покажува и следново видео, во кое двата пола ги опишуваат своите гледишта, за сосема идентичен настан.

Припаѓаат „ од различни планети“. Факт кој е утврден веќе илјадници пати…Ист настан, во случајов состанок добива сосема различни димензии во поглед на нивните гледишта, кои сепак може да се каже дека се очекувани…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk