Free zone

Срциња сегде околу нас:)

Симболот на љубовта – срцето го има насекаде околу нас. Само треба да го препознаете. Исто како и со љубовта, ја има секаде, но ретко кој ја забележува. Ова се неколку преубави фотографии со срциња кои природата ги создала.

Напиши коментар