Free zone

Среќа е да се биде маж!!!

Телефонските разговори се готови за 30 секунди.

На филмовите секогаш жената е гола.

За годишен одмор од 5 дена ти треба само еден куфер.

Фудбал во понеделник навечер.

Не мораш да водиш евиденција за сексуалниот живот на твоите пријатели.

Редот пред машкото WC е 80% пократок.

Твоите другари не ти се качуваат на глава секогаш кога ќе се здебелиш или кога ќе ослабнеш.

Не фрлаш пари на козметика и фризери.

Кога вртиш канали на тв, не мораш да застанеш на секој каде некој плаче.

Твојот задник не е фактор во разговорот за работа.

Ниеден оргазам не е лажен.

Не мораш да мкнеш торба со бескорисни работи каде и да одиш.

Разбираш зошто стриповите се смешни.

Презимето ти останува за цел живот.

Можеш да го оставиш хотелскиот кревет ненеместен.

Кога некој ја критикува твојата работа, не мораш да паничиш дека сите те мразат.

Целата гаража е твоја.

Не мораш да ги рибаш WC -то.

Можеш да се истушираш и спремиш за 10 минути.

После сексот не мораш да се грижиш за својата репутација.

Ако некој заборави да те повика на некоја прослава, сеуште може да ти биде пријател.

Твојата долна облека чини 10 евра за 3 парчиња.

Не мораш да се грижиш за ништо што е под брадата.

Не мораш секое утро да се будиш покрај влакнест задник.

Никој не забележува дека имаш 34 и дека не си женет.

Се на твоето лице може да остане во оригинална боја.

Можеш да бидеш претседател.

Цвеќето може да заврши голема работа.

Не се замараш со туѓите чувства.

Три пара чевли се повеќе од доволни.

Можеш да го ставиш кај сакаш и да не се замараш што другите мислат.

Предиграта не е неопходна.

Можеш да ја соблечеш маицата ако ти е топло.

Цело време си во исто расположение.

Знаеш најмалку 20 начини да отвориш шише пиво.

Можеш да седиш со раширени нозе без оглед на тоа што си облекол.

Венчаница: 1000 евра; Изнајмување на одело: 50 евра.

Далечинскиот управувач е само твој.

Луѓето не зјапаат во твоите гради кога зборуваш со нив.

Можеш да наминеш кај пријателот, без подарок.

Можеш да купиш кондоми, без продавачот да те замислува гол.

Никогаш нема да се откажеш од секс, само затоа што не си расположен.

Порничите се направени само за тебе.

Не мораш да го памтиш секој роденден.

Тоа што не сакаш некоја личност не претставува пречка за добар секс.

Секогаш има спорт на некој канал.

Напиши коментар