Free zone

Статусот е важен, го менува изгледот:)))

Ова е една интересна фотографија која ја кажува вистината. Иако е претставена со кокошка и петел, сепак е јасно дека истото тоа се случува и во човечкиот свет. Статусот е важен, дали си сингл или си во брак. Само што е многу голема разликата кај мажите и жените. Погледнете:

Напиши коментар