Free zone

Стрес тест за жени! Дали е ова бурма?:)

Ако сакате да испробате како ќе изреагира кога ќе го погледне прстенот со кој ја запросувате, тогаш подарете и го ова.

Навидум изгледа како бурма, а всушност е нешто сосем друго. Погледнете ги фотографиите:

 

Напиши коментар