Celebrity

Swedish House Mafia: Фала многу и пријатно

Продуцентскиот трио го најави своето повлекување од сцената.

“Шведските мафијаши” најавија дека со оваа светска турнеја која е во тек го завршуваат своето постоење на музичката сцена. Ова трио е “виновно” за развојот на pop house музиката на американскиот пазар. Тие имаа бројни хитови, настапи и успешни концерти.

Сепак, нивниот крај се ближи, а ова е една нивна песна која многу брзо се вивна на високите места од музичките топ листи:

 

Напиши коментар