Free zone

Таа е пејачка која никој не ја слуша како пее:)

Оваа латино пејачка е миленичка на машката популација. Со своите позамашни облини успева да го привлече вниманието, па ретко кој се труди да ја слушне како пее. Кога таа ќе се појави сите се сконцентрирани на нејзиниот изглед 🙂

Напиши коментар