Free zone

Така глуп, а сепак жив

Паднал на испит па си ја избричил главата. Но, тоа и не е така важно. Изгледа дека со бричење на главата му отишол и поголем дел од мозокот. Како поинаку да го објасниме ова, се одлучи од балконот да скока директно во базенот. Со ризикот кој го зема и пак остана жив, да не ти се верува.

Напиши коментар