Free zone

Тешко е да се гледа во очи “сопственичаката” на најубавите гради

За неа сигурно никој не слушнал се додека не почна да се соблекува. Таа е Луси Пиндер, британката која е сопственичка на најубавите природни гради. Од неа имаме неколку галерии, но во друга категорија:)

Мајката природа била дарежлива кај Луси па и дала неверојатни облини по кои е тешко да ја гледате во очи. Среќа сака да се соблекува и да му пружи задоволство и на остатокот од светот

Напиши коментар