After Midnight

Тест: Проверете дали сте создадени еден за друг!

Колку добро го познавате партнерот? Дали отворено разговарате? Како функционирате?

Одговорете на следните прашања и ќе дознаете дали сте идеална двојка…

1. Дали ги знаете сите прекари на вашиот партнер?

А) воопшто незнаете дека ги има

Б) знаете само еден

Ц) ги знаете сите дури и оние од детството

2. Дали знаете кој број на кондури носи и кој е неговиот конфекциски број?

А) незнаете никогаш не сте се интересирале за тоа

Б) да но не сте сигурни 100%

Ц) знаете

3. Дали правите заеднички долгорочни планови?

А) не секој си има свои планови

Б) често планирате заедно

Ц) да имате многу заеднички планови и често разговарате за нив

4. Колку често се гледате и колку време поминувате заедно?

А) често ви се случува и не се гледате секој ден

Б) поради работните обврси се случува и да не се видите, но тоа е ретко

Ц) се гледате секој ден и викендите ги поминувате заедно

5. Дали знаете се за неговиот љубовен живот?

А) тоа за вас е табу тема, никогаш не зборувате за минатите љубовни искуства

Б) го знаете она што мислите дека е важно

Ц) да упатени сте во сите негови минати љубовни врски и авантури

6. Кој мислите дека најдобро го познава вашиот партнер?

А) неговите најдобри пријатели

Б) неговата мајка

Ц) вие

Најмногу одговори под А – Слободен

Меѓу вас и партнерот постои невидлива пречка која не дозволува вистински да се препуштите еден на друг и да уживате во заедница. Често знаете да се однесувате како странци. Тешко дека ќе ја сочувате врската доколку не се потрудите да комуницирате и подобро да се запознаете.

Најмногу одговори под Б – Хармоничен

Добро го познавате партнерот убаво се согласувате и меѓусебно се надополнувате. Имате слични желби и цели. Уживате во времето поминато заедно, а отворено разговарате за сите ситуации. Секој од вас ја почитува индивидуалноста и потребата некогаш да се биде сам.

Најмногу одговори под Ц – Совршен

Одлично го познавате партнерот, максимално уживате и секој слободен момент го поминувате заедно. Меѓу вас нема никакви тајни, па затоа секаде се чувствувате исполнето, опуштено и заштитено. Сакате да си помагате еден со друг и зааедно да правите планови за иднината. Сепак, би било добро да задржите мала независност и таинственост. Доколку не го промените тоа можно е да си здосадите еден со друг.

 

Напиши коментар