Free zone

Тобоган во спалната соба, а води до…

Има ли нешто поубаво од тоа да се разбудиш, а расонувањето да го сториш во базенот во сопствената куќа? Ова е еден идеален начин како да го изведете тоа. Нормално, само кога уште и финансиите би застанале на наша страна 🙂

Напиши коментар