Celebrity

Том Хенкс мочкото :)

Дали сте забележале дека холивудскиот актер Том Хенкс моча речиси во сите свои филмови?

Сајтот „Cracked.com“ направил листа на актери кои скоро во секој свој филм ги прават истите работи. На чело на листата се нашол Хенкс кој оди во тоалет во филмовите „Apolo 13“, „The Green Mile“, „A league of Their Own“, „Forest Gump“…

Во чест на овие сцени, на ЈуТјуб постои видео кое се вика „Том Хенкс моча“. Погледнете и уверете се колкав „мочко“ е Том Хенкс:

Напиши коментар