Free zone

Топ 6 причини против бракот

Поголемиот дел од жените се здебелуваат во брак.

 

Со влегување во бракот нема веќе нови можности.

 

Со бракот исчезнува спонтаноста.

 

Бракот е константен компромис.

 

Бракот значи крај на превеземање на големите ризици.

 

Бракот е (или би требало да биде) нешто што трае засекогаш.

Напиши коментар