After Midnight

Топ љубовни интернет правила – ако користите глувче не морате да бидете емотивен стаорец!!!

Не знаете што да правите кога ќе го/ја видете онлине? Дали ќе помисли дека сте супер ако му/и пишете или дека сте обичен „напаѓач“!!!

Ви препорачуваме неколку правила за нормално однесување кога ќе се сретнат срцето и тастатурата!!!

Флертувајте само доколку начекате можност за некоја дебата во која потенцијалниот/ната е заинтересиран/а.

Пробајте да се држите до правилото офф лине комуникација (преку пораки), но не бидете нападни, вратете по најмалку 10 минути.

Не праќајте и не закачувајте на туѓ ѕид ама баш ништо додека врската не премине во втора фаза (знаци дека сака да ве запознае).

Проверете колку можете подобро дали личноста по која се „залетувате“ е вистинска.

Немојте да дадете никогаш до знаење дека сте истражувале за личноста кој Ви се допаѓа.

Понекогаш споделете некој интересен статус но не претерувајте ( еден во 7 дена е сосема доволно)

Не откривајте каде излегувате и со кого, мистеријата ги привлекува сите.

Не ја/го каните на состанок преку интернет. Знаеме дека е полесно, но секогаш е подобро тоа да го сторите преку телефон. И сето ова доколку преминете во 2 фаза ( знаци дека сака да ве запознае)

Никогаш не го ставајте вашиот љубовен статус, останете под превезот на тајната.

 

Напиши коментар