After Midnight

Три секс пози за моќен заеднички оргазам

Сексот е уметност на која треба да се работи и која треба да се надоградува за да не стане монотона и предвидлива. Ако сакате да испробувате нешто ново, а притоа максимално да го задоволите својот партнер, но и себе, пробајте ги следниве три пози за заеднички оргазам.

Плетенка – машкото лежи на грб, едната нога му е испружена, а другата свиткана кај коленото како да се сонча. Жената седи на машкото така да неговата свиткана нога се наоѓа меѓу нејзините бутини. Во оваа поза жената има потполна контрола на брзината, длабочината и движењето кое може да биде горе-доле или кружно.

Левак – машкото седи на креветот испружен со раширени нозе. Жената лежи на стомакот во ист смер со раширени нозе и со меѓуножјето се придвижува наназад кон машкото се додека не дојде во позиција за секс. Машкото држејќи се за колковите или задникот го диктира темпото и начинот на секс.

Симбиоза – жената седи на повисока површина (кујнска маса) а машкото стои пред неа. Тој нејзините нозе ги става на своите раменици, а жената ги става рацете околу неговиот врат. Ако не е доволно флексибилна таа може да се потпре на рацете или лактовите. Во оваа положба машкото го диктира темпото и начинот на секс, а таа учествува со движење на колковите.

Напиши коментар