After Midnight

Три жешки трика за секс кој не се заборава

Мажите сакаат самоуверени, оригинални и храбри жени и налмногу сакаат кога сите тие квалитети ги применуваат в кревет. Научете на брзина 3 трика кои овој дождлив викенд ке ве задржи под покрвката и ќе ви сексуално искуство кое не се заборава.

Новитети кои ќе ви ја разбранува страста!

Најбрзиот начин да го разоружете партнерот е јазикот, притоа не мислиме на разговор во кој ќе му  ги набројувате сите негови недостатоци кои веќе едноставно не можете да ги трпите. Јазикот употребете го во потполна тишина!

Започнете со лесни и бавни бакнежи, со јазикот допирајте му го лицето и правете го тоа се додека не се возбуди.

Секојпат кога ќе завршите со бакнежот малку гризнете го за долната усна.

Сочните и возбудувачки бакнежи повторувајте ги се додека партнеровото дишење не се забрза и не му предизвикате ерекција. Неговите мисли ќе се насочат само кон тоа – каде се сака да ги почувствува вашите усни!

Изненадете го партнерот со ладна вода и лед.

Подгответе чаша вода со лед!

Пред самата акција покрај себе ставете чаша ладна вода, кога ќе започнете со орално задоволување на партнерот.

Мажите се осетливи на промена на температурата, а тоа посебно се однесува на интимните делови од телото. Значи, изненадете го, а како да го изведете тоа: голтнете една голтка ладна вода со лед.

Овој потег ќе направи неверојатни вибрации низ телото на партнерот.

Преземете ја работата во свои раце!

Кога атмосферата во  спалната ќе се вжешти време е да ги употребете рацете. Фатете го неговиот пенис и со него лесно допирајте го клиторисот. Овој трик и двајцата толку многу ќе ве возбуди  што едвај ќе дочекате партнерот да влезе во вас. Тоа што потоа следи е , се разбира оргазмот.

Напиши коментар