Free zone

Тројца будали на мешалка за малтер

Ако мислевте дека на градежните работници им тешко што работат тешка физичка работа сте се излажале. Тие имаат толку забава на работното место. Можеби не сите, ама поголем дел од нив буквално уживаат.

Еве тројца посебно талентирани кои смислија еден неверојатен изум. Една даска, една мешалка за малтер и тројца будали. Ете тоа е рецептата. Ќе ве насмеат дефинитивно

Напиши коментар