Celebrity

Уште една потрага по Немо

Во тек се подготовките за снимање на уште едно продолжение на најуспешниот анимиран филм “Барајќи го Немо”.

Режисерот на првиот дел, Ендру Стентон ќе седне повторно на столчето и ќе го креира продолжението на авантурата на “рибата колвн”.

Првиот филм на кино благајните помина фантастично, со заработка од неверојатни 867 милиони долари и во моментов сеуште е еден од најуспешните филмови на Пиксар.

Напиши коментар