Free zone

Успеа да преживее снежна лавина

Професионалниот бордер Меш Хитнер имаше неверојатна среќа при спуштањето на планината Монтазума, кај Змиската река во Колорадо.

Снежната лавина која започна токму во моментот кога Меш се спушташе низ планината замалку не го проголта.

Спртистот го спасил специално воздушно заштитно перниче кое успеал да го активира во последен момент.

 

Напиши коментар