Celebrity

Утрото по пијан секс може да биде фатално

Извелкување од непријатни ситуации на различни начини!

Пијан секс со непозната личност обично се обидуваме што побрзо да ја заборавиме. Сепак, не некои поради тоа им е повеќе непријатно за разлика од други, а таквите се подготвени да превземат екстремни мерки за веднаш да се извлечат од оваа ситуација.

Краткиот филм кој ви го пренесуваме е црна комеција и не се препорачува за оние кои се чувствителни на крв. Станува збор за филмот „The Mistake“ кој е прикажан на Tropfest, еден од најголемите кратки филмски фестивали о светот.

Ако сте навикнати на црн хумор, филмот може да биде интересен за вас.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2ZI4MWGeW6U

Напиши коментар