After Midnight

Вагината за време на секс произведува електрична енергија!?!

Резултатите од последните истражувања покажаа дека вагината за време на сексот произведува електрична енергија.

Истражувањето спроведено во Египет покажало дека вагината, за време на сексуалниот чин, проиведува сексуална енергија. За време на истражувањето посветено на сексуалните проблеми, научниците сосема случајно откриле струја во вагината.

Електричната енергија се создава за време на пенетрацијата, бидејќи контракциите на вагината произведуваат електрични импулси, кои наводно доаѓаат од самата Г точка!!!

Напиши коментар