After Midnight

Вака го прават тоа секси домаќинките…

Овој пат ќе ви понудиме да погледнете едно виедо, кое ќе ви раскаже една приказна за неколку пријателки од Хрватска. Тоа се неколку жени кои се состануваат барем еднаш во месецот и нивната тема на разговор е секс и се поврзано со него. Според нив, мажот не треба да ја менува жената туку таа треба да промени нешто кај себе. Тие раскажуваат за сопствените искуства, за тоа што треба жената да прави и како треба да се однесува.

Според нив, сите пречки и проблеми во бракот се решаваат во спалната соба. Децата во никој случај не треба да бидат пречка за добар секс. Монотонијата во сексот се решава со секси долна облека, еротски игри, костими…

Погледнете го видеото, кое можеби и ќе ви даде некој совет 🙂

Напиши коментар