Free zone

Вакви гради сигурно не сте виделе!

Запознајте ја 18 годишната Тинг Хиафен од Кина, гордата сопственичка на најголемите гради во светот. Нејзините гради тежат 20 килограми, или по 10 килограми секоја една од нив.

Най - големите гърди в света - 23 снимки

Най - големите гърди в света - 23 снимки

Най - големите гърди в света - 23 снимки

Най - големите гърди в света - 23 снимки

Най - големите гърди в света - 23 снимки

Най - големите гърди в света - 23 снимки

Най - големите гърди в света - 23 снимки

 

Напиши коментар