Celebrity

Вампирите не се повлекуваат…

Тек допрва ќе го гледаме финалето на “Самрак”.

Американските медиуми пишуваат дека студиото “Лајонсгејт” е во преговори со продуцентите за снимање на римејк на сагата која ги прослави Роберт Патинсон, Кристин Стјуарт и останатите вампири.

Филмот “Самрак” се снимаше со франшиза на студиото “Самит”, но минатата година франшизата ја откупи “Лајонсгејт”, при што заработи неверојатни две и пол милијарди долари.

Најверојатно со тоа темпо ќе заработуваат до 2015 година, кога ќе се заврши целиот серијал.

До тогаш може да чекаме и уште еден филм со нив, а тоа ќе биде филмот “Играта на гладтта”, а по него ќе следи римејкот на сагата.

Напиши коментар