Celebrity

Вечно гладниот Бред Пит :)

Актерот Бред Пит скоро во секој свој филм јаде или џвака. Зарем толку е гладен дечкото или секогаш му даваат такви улоги во кои е принуден да јаде?

Некогаш ја лиже лажичката, како на пример во филмот „Играј ја својата игра“,  а друг пат јаде чипс (во филмот „Седум“). Во списанието Њујорк, своевремено беше објавена статија со наслов „60 видови на храна кои Бред Пит ги има јадено во своите филмови“.

Сѐ на сѐ, Пит јадел и во филмовите „Господин и госпоѓа Смит“, „Проклети“, „Троја“, „Необичниот случај на Бенџамин Батон“, „Запознајте го Џо Блек“, „Спалување по читање“ и некои други.

Погледнете ја целата галерија:

http://www.youtube.com/watch?v=3gIaozs095k&feature=player_embedded

Напиши коментар